Què t’anima a anar a votar (o no) a les eleccions al Parlament?

A un mes de les eleccions al Parlament de Catalunya, no ha començat oficialment la campanya electoral però ja estem immersos a ella (si és que hem deixat d’estar-hi).

El què plantejo és el què diu a l’anunciat, què t’anima a anar a votar o, al contrari, a no anar-hi, a les eleccions al Parlament?

Vinga, com sempre, animo a participar.

10 comentaris

 1. Ho va dir molt succintament en Joan Fuster: “la política, si no la fas, te la fan”. I encara que la política no es redueix a anar a votar, anar a votar n’és un element fonamental.

 2. Uff Isaac és molt complicada la resposta a aquesta pregunta, per ganes i orgull no votaria a ningú! Però alhora va contra els meus principis, aniré a votar segur, pero estic molt indecís i mai m’havien fet dubtar tant el meu vot… Crec que els polítics s’han de començar a plantejar què és la política per ells i sobretot escoltar el poble. Crec que generalment a tots els partits de casa els hi falten molts collons! Això és el que em fa dubtar! Però bueno, ens en sortirem no Isaac? Salut!

 3. El que personalment em motiva és el fet que el teu vot permet ser el teu (o un dels teus) grans de sorra per l’alliberament del poble català. És el moment en el qual tu com a persona decideixes quines polítiques vols pel teu país.
  Una altra motivació és pel deure moral que hi ha darrere si mirem la història, quanta gent va lluitar i morir per aconseguir guanyar una guerra per poder conservar la democràcia.

  Crec que són suficients i prou clars!

  Visca la democràcia!
  Visca Catalunya lliure!

 4. a mi m’anima el fet de que no vull un espanyolista de president i un equip d’hipòcrites al seu voltant.. tot i que quan hagin passat les eleccions segurament em desanimaran.
  estem arreglats!

 5. A mi no m’anima res

  les diferències entre els prinipals partits en qüestions importants són mínimes

  tots defensen el totalitarisme neoliberal i les politiques que només afavoreixen els rics, tots retallen drets socials, tots abarateixen acomiadament, tots estan d’acord a privatitzar ensenyament (Bolonya, LEC), sanitat (copagament, sistema ‘mixt’.

  de Puigcercós a Sánchez Camacho, passant per montilla i Mas, tots són simples accents diferenst de la mateixa política que ens roba ala immensa majoria per mantenir els privilegis i beneficis insultants d’una minoria social de privilegiats i paràstis empresaris, especuladors i financers

  ells governaran contra mi, jo passo de votar-ne cap, n’hi ha de pitjors que altres, però no tinc cap interès en triar el maltractador menys violent , i a més al final guanyarà el Mas, i serà en essència la mateixa merdaa dels últims 30 anys, si fa o no fa la meva vida, on no ha canviat gaire res

  no vol dir que em quedi de braços plegats, també tinc altres maneres de defensar-me de les agressions que tots ells em faran, siguin uns o altres, i puc organitzar-me, però cap de les maneres serà votant a cap d’aquests,

 6. Jo crec que cal votar per renovar una classe política cobarda, corrupta i d’una ideologia autonomista claudicant. Ho sento pels de Esquerra, però al final han fet el mateix que els partits catalans espanyolistes. Trair l’esperit unitari del “10 de juliol” i negar la possibilitat democràtica de realitzar les ILP. Tenim gent nova per a votar: Reagrupament, Solidaritat, Des de baix, etc.
  Sincerament, crec que són una bona alternativa per tirar endavant el nostre estimat país.

 7. Jordi, potser sí, però a mi votar testimonialment tampoc em motiva

  només has de veure com el sistema de blocs fa impossible que aquests partits outsiders entrin al sistema, són sistemàticament silenciats, la majoria de gent ni sap que existeixen, o com a molt els sona l’expresident del Barça, cosa que ja diu ben poc del nivell d’informació política als mitjans de masses

  i l’exemple de Ciutadans no val, perquè tenien una bateria mediàtica espanyola al darrere impressionants

 8. Jo crec que és inútil anar a votar en aquest tipus d’eleccions. La verdadera democràcia és la que demana en tot moment als ciutadants, no un cop cada quatre anys. Cap polític em pot representar en totes les decisions que s’han de prendre durant tot un perióde de govern. És impossible.
  Democràcia? Sí, però la que ens volen vendre, no.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*