5 anys de bloc!

L’1 de febrer del 2006 escrivia el 1r post al bloc. 5 anys i un dia després, aquest és el número 907. I això és motiu de celebració, almenys per mi. I ho celebro escrivint (que m’encanta fer-ho) i penjant una foto, igual que vaig fer en el 1r aniversari, 2n aniversari, 3r aniversari, 4t aniversari. En aquest cas, és de quan vaig celebrar el meu cinquè aniversari (el 26 de febrer del 1990) amb el meu germà Abel.

Durant aquests 5 anys no he perdut les ganes de transmetre, opinar, aportar, rebre. Ans al contrari. Aquestes ganes de millorar, han portat a que aquest any el bloc hagi viscut el seu més gran canvi: el nou format. Una nova pàgina amb més coses, més completa, amb més canals de participació i comunicació. No sé si us ha agradat o no. Però sense deixar el bloc de Vilaweb, em dóna la sensació que amb aquesta “cara”, anem millor (gràcies, s’ha de tornar a dir, al Marc Coll, que va fer-ne el disseny).

Així doncs, segueixo amb el repte d’informar, d’intercanviar, d’apropar, de fer conèixer, de reflexionar, de donar i crear opinió. També, sobretot, de rebre i ‘escoltar’. Sempre en positiu, sempre intentant anar endavant.

Acabo aquest breu escrit d’aniversari agraint a totes i tots els que entreu, que passeu, que llegiu, que aporteu… MOLTÍSSIMES GRÀCIES!!!! Per agraïr-vos-ho, asseguro seguir escrivint! 😉

3 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*