6è aniversari d’aquest bloc! Aïllat de la crisi blocaire…

Avui fa 6 anys que vaig fer el primer post a aquest bloc. I el que esteu llegint, és l’escrit que fa número 1072. 1072 articles que he pogut compartir amb tots vosaltres, explicant historietes vàries, aportant idees diverses, buscant el debat i l’esperit crític que ens ha de fer més forts, i més lliures.

De la mateixa manera que els altres aniversaris, la particular forma de celebrar-ho és penjant una foto del meu 6è aniversari. Recordeu el 5è aniversari; 4t aniversari; 3r aniversari; 2n aniversari; 1r aniversari i podreu veure l’evolució d’aquest bloc i, de passada, la meva.

És un tòpic dir-ho, però en sis anys han passat moltes coses. Repassant els articles aquí escrits, en pots ser partícep, pots viure-ho d’una determinada forma. En certa manera, a part d’estar atent de l’actualitat i ajudar a fer-ne partícip com a més gent millor, com dèia cercant debat i participació, la gran passió que em porta a escriure aquí és també deixar-ne constància per sempre. És un humil testimoni més d’aquesta història que estem vivint tots plegats.

Ara sembla que en general els blocs viuen una crisi. Bé, des de ja fa un temps llarg. En el meu cas, mantinc aïllat aquest espai de la crisi blocaire, o almenys m’ho sembla. De moment doncs, i sis anys després, les ganes i l’energia per seguir escrivint i sobretot de voler aprendre, segueixen intactes.

Gràcies per llegir-ho!!!!!!!!!!

(Amb els meus cosins Íngrid i Dídac, i el meu germà gran Abel, amb el pastís d’aniversari. Envoltats de clics. Clicant damunt, es fa més gran)

7 comentaris

  1. FELICITATS WUAPU!
    I que en siguin molts més, la foto que t’assembles més és la d’1 anyet, ja, ja

    El sol surt i amb ganes, si més no al Soler de n’Hug!

  2. Moltes felicitats Isaac!
    Amb el teu bloc podem seguir molts esdeveniments del nostre poble, encara que siguin petites coses que en algun moment ens semblin irrellevants. A la llarga però ens agrada recordar-les i tenir-ne constància d’alguna manera. I escriure-ho ho facilita.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*