7è aniversari del bloc!

El divendres dia 1 de febrer va complir-se el setè aniversari que vaig escriure per primera vegada en el bloc. Avui, aquest és l’article número 1204. I 7 anys i mil dos-cents quatre articles després … ( bufff que n’han passat de coses! Que n’han canviat de circumstàncies! ) segueixo content i animat de poder escriure, explicar, opinar, informar, transmetre… diferents coses de tots els àmbits els quals participo i em sento a gust parlant-ne.

Per a mi és una eina de transmissió, de comunicació, de connexió i, sobretot, de contacte amb tots vosaltres. La més gran recompensa a l’escriure aquí és sortir al carrer i que algú em comenti de viva veu el què ha llegit precisament aquí; siguin comentaris positius, negatius, que hi connecten o que es contraposen. Igualment, rebre aportacions i comentaris per aquí mateix.

I és que el debat de les idees, des del respecte i la passió per construir, és immensament positiu.

Així doncs, seguiré intentant mantenir viu i actiu aquest espai a internet per a poder estar permanentment en contacte amb tots vosaltres. Els companys de viatge twitter i facebook seguiran sent-ne fidels.

* A partir de l’article del 6è aniversari podeu anar saltant aniversari rere aniversari.

* A la foto, el dia del meu 7è aniversari.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*