9è aniversari… i nova imatge!

Era l’1 de febrer del 2006 quan vaig fer el primer article al bloc.

Avui, 9 anys després, igualment animat i convençut de que és una eina d’interacció amb tots vosaltres potentíssima, li renovo confiança i li rentem la cara.

Canvia l’encapçalament, amb el mateix títol i subtítol, i es vol fer d’aquest bloc una pàgina més viva i activa, mantenint com a part principal la columna dels articles que un servidor pugui escriure. S’assegura però un espai amb constant moviment gràcies a donar importància a dues de les xarxes socials amb les que més convisc: tuiter i instagram. Entrant a la pàgina principal, doncs, teniu a l’abast les últimes actualitzacions que faig a ambdós llocs. Al facebook, s’hi pot accedir per la barra del menú posterior. En aquesta mateixa barra, es manté l’enllaç a la galeria de fotos i al formulari per contactar directament amb jo mateix, i una pestanya per anar exclusivament a les entrades escrites.

L’altra novetat és que ara podeu mirar perfectament el bloc des dels dispositius mòbils. Som conscients que és des del mòbil que la majoria de nosaltres donem un cop d’ull a pàgines com aquesta.

Així les coses, la voluntat principal és la de transmetre, debatre, aportar, aprendre llegint-vos, gaudir escrivint-vos. Interaccionar amb tots vosaltres.

Espero, doncs, les vostres opinions i aportacions, tot agraint-vos enormement que dediqueu alguns segons a entrar a aquest espai. PER MOLTS ANYS!

* Podeu veure els articles, amb corresponent foto, del primer aniversari; segon aniversari; tercer aniversari; quart aniversari; cinquè aniversari; sisè aniversari; setè aniversarivuitè aniversari

* A sota, fotos del dia del meu llunyà novè aniversari. 😉

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*