Aniversari per uatzap

M’agrada molt fer anys; m’agrada molt que la gent faci anys. I com a conseqüència, m’agrada molt felicitar la gent el dia del seu aniversari, de la mateixa forma que m’agrada que el dia del meu em felicitin a mi. Aquell PER MOLTS ANYS que tant bé es posa. Valoro enormement els companys que a la feina porten aquell detallet per a compartir -majoritàriament en forma de menjar-, i els que no ho fan els hi respecto, però de bon rotllo els hi retrec ;)

Sóc dels que procura recordar-se de les dates d’aniversaris de familiars, amics, coneguts… Amb algunes dates amb més fortuna que d’altres però hi he tingut afició sempre. 

L’era del facebook ha multiplicat l’oportunitat de poder felicitar el dia de l’aniversari. Intento cada dia mirar qui fa anys i dedicar un minut ni que sigui a deixar un comentari al mur del protagonista. També és veritat, però, que el facebook ha fet perdre la gràcia de recordar-te de dates, i t’estalvia haver de fer memòria, deixant aquesta encara una mica més vaga encara.

Dit això, ens fem un fart de felicitar via xarxes socials. I fins i tot entre les colles d’amics, que totes estan connectades per uatzap, és per on circulen els comentaris més o menys enginyosos per a dedicar felicitacions de forma més “privada” i personal que al facebook o twitter.

A mi a part d’això m’agrada fer sopars, cerveses, trobades, petons… un contacte més carnal, vaja. I això em fa pensar que aquesta setmana no he pogut (podria haver-ho intentat més, ho sé) felicitar amb carn i ossos a una bona amiga, a una amiga de sempre. De qui abans de l’existència de les xarxes socials me’n sabia la data d’aniversari (confesso que amb ella a vegades em confonia d’un dia…però bé, ho arreglava sempre).

I com que no he pogut fer-li dos petons encara, li dedico aquest article, tot esperant fer-li’n en qualsevol moment.

PER MOLTS ANYS KAPPY!

IMG_5191

1 comentari

  1. Retroenllaç: Aniversari per uatzap

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*