article número MIL al bloc

Aquest post que esteu llegint, és l’article número 1000 que he escrit al bloc.

Fa més de 5 anys d’aquelles primeres lletres (llegiu aquí), i hi ha hagut èpoques més fructíferes que d’altres, amb més constància o menys, i no sé si semblen molts o pocs però haver escrit mil pàgines d’històries, a voltes més llargues i en altres ocasions més curtes, me’n sento prou content.

He escrit i debatut de política (local, comarcal, nacional i internacional), fent seguiment i aportant coses a campanyes, eleccions, plens municipals, debats, etc. De cultura i gegants (amb les cròniques de les sortides). He escrit algun conte, he parlat de coses que em passaven pel cap i que potser no tenien sentit. Però sobretot, aquests mil articles han servit per generar debats que han resultat molt interessants, aportacions i intercanvis que són necesaris, que dónen sentit a tot plegat. Han servit per rebre aportacions, per escoltar, per arpendre. Jo sempre en voldria més!

Mentre els 1000 articles anaven avançant, ha aparescut el .cat, el facebook, el twitter, noves plataformes i webs. En fi, que han passat moltes coses, i el bloc segueix al peu del canó. I cap als 2000…      😉  

 

2 comentaris

  1. Moltíssimes felicitats blocaire!!!
    Sé la gran feinada que hi ha darrere un bloc i la dedicació de temps i esforç que això suposava; arribar a l’article número 1000 mantenint aquest nivell de qualitat no és gens fàcil!!!
    Jo passo just per l’equador d’aquesta xifra amb el meu bloc.
    Així doncs… MOLTES FELICITATS I… PER MOLTS ARTICLES I VISITANTS MÉS!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*