cada pas que fas, forma part d’un nou repte

“A cada pas que fas, forma part d´un nou repte, un nou estil que penetra …més enllà del teus somnis. Tot ho fas a cada pas que fas…”

Ho diu la cançó de GossosA cada pas“. Ho veiem a la realitat, ho veiem a la ficció (Polseres vermelles, per exemple). En aquest cas, notem que a l’Institut Guttmann hi ha una nova vida, que allà ajuden a començar noves vides -tal i com indica el seu lema-.

Dimarts, a gairebé tres mesos d’emprendre el nou rumb de la seva vida, els somriures van ser més llargs i intensos. Les mirades més còmplices. Les expressions més potents. Les paraules més completes. L’encaixada de mans més forta. (segueix llegint…)

Allà hi fan molt bona feina. Es nota en l’ambient. Es nota amb la progressió. El lloc, malgrat millor no haver-lo de conèixer, és molt complet.

Això, ens ensenya en aquest cas per desgràcia, a tots plegats moltes coses. I les hem de recollir. Alhora, l’optimisme mica en mica es pot anar apoderant dels nostres cossos, sempre positius, amb ganes, esperances, forces. Cal sumar sempre. Cal no adormir-nos en el què fem. El camí segueix no sent fàcil, de pedres al mig encara n’hi ha, i se n’hi poden anar interposant. 

Però és absolutament necessari aportar bones sensacions, és extraordinàriament imprescindible estar al costat de qui ho necessita.

Carles, endavant!!!!!!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*