Contra els incendis, defensem la terra! (fotos).

Cada trosset de la nostra terra cremada és una mala notícia. Aquest estiu ja en portem masses. Dijous passat va tornar a tocar Sant Feliu Sasserra, amb un foc atípic -segons els bombers- i que va ser combatut per moltíssimes dotacions de bombers  -terrestres i aèries, sumant més de 80-, per moltíssimes ADF i molts voluntaris.

Al costat del que està passant avui a l’Empordà (molts ànims i coratge a tots!!!!) podríem dir que aquí el resultat de terreny cremat és una anècdota. Però cada porció de terreny cremat és ja massa com per no tenir-lo en compte.

Amb aquest escrit voldria agraïr i destacar la gran mobilització que hi va haver per part de tothom. Des dels bombers als voluntaris. I és que quan faltava alguna cosa, al cap de pocs segons hi havia algú disposat a satisfer-la. Així que des de llaurar camps, a fer entrepans, a portar avituallament, portar aigua amb cubes, apagar directament les flames, assistir ADF’s i bombers… Es va fer una gran tasca i es va demostrar que quan cal defensem la nostra terra a ultrança. I que tots ens aboquem a aconseguir-ho. Sigui gent dels nostres pobles, dels veïns o de més enllà. Siguin professionals o no. En aquest apartat voldria també agraïr la multitud de missatges de suport rebuts des de diferents canals, la lluita si la fem acompanyats ens té més assegurada la victòria.

Divendres al vespre, quan tot estava més tranquil després d’hores molt llargues i intenses, l’alcalde de Sant Feliu Josep Romero em destacava precisament això, la gran predisposició de la gent i com d’acompanyat s’havia sentit durant tot el procés. Es notava emocionat.

Ara, esperant que tots prenguem consciència que cal vigilar MOLT i molt i no cometre imprudències. És sabut que hi poden haver situacions fortuites, però el que depèn de nosaltres si us plau, siguem curosos.

* Podeu veure una galeria de fotos que vaig fer jo mateix aquí o a picassa.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*