el 2010 amb els meus ulls: a Prats es gesta el canvi

Els dies de tancament d’any, són dies de memòries i repassos. En podem trobar molts ja en diaris de paper, a internet, a la televisió… Però des d’aquí ho interpretaré més amb els meus propis ulls. Així, aquests últims dies  de l”any dedicaré a repassar algunes de les coses que han marcat, a impressió meva, aquest 2010. Faré diferents categories: Personal; Gegantera; Política al Principat i Política a Prats de Lluçanès (si en sorgeix alguna altra, o ho proposeu, me’n reservo el dret). Començaré per la política pradenca.(segueix…)

Ha estat un any intens a nivell de política local, exercint activament de regidor a l’Ajuntament de Prats (reunions de grup setmanal, Plens municipals -que en trobareu explicació de tots en aquest mateix bloc-, seguiment de temes d’actualitat, estar al costat de problemàtiques i reclamacions de diferents agents, presentar iniciatives diverses, fiscalitzar l’acció de govern, etc).

Esquerra a Prats de Lluçanès, a més, ha decidit fer un canvi, donar un nou impuls al projecte polític que va començar el 1995. El canvi més notori, ara, es veu al capdavant del grup. Així, vaig assumir el repte d’esdevenir candidat per aquest grup a l’alcaldia de Prats de Lluçanès. Un repte que desembocarà a les eleccions municipals previstes pel 22 de maig de l’any vinent (cosa que marcarà indubtablement el 2011). L’acte polític amb el President Ernest Benach (aquí el post i aquí el vídeo), doncs, on ens presentavem amb l’energia i les ganes que encara tenim, va suposar la presentació pública d’aquest nou repte.

Així doncs, aquest 2010 hem intentat gestar el canvi des de dins, ja anant-lo transmetent de cara en fora i obrint les portes a què Prats vulgui recuperar vitalitat, es desperti i assumeixi el repte de canviar guanyant.

Afrontem al dos mil onze, doncs, amb moltes ganes de seguir treballant, d’escoltar, d’explicar, de compartir. Comptem amb tothom per a fer-ho.

Demà, el 2010 amb els meus ulls tractarà el tema geganter.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*