el 2010 amb els meus ulls: fal·lera gegantera com mai

La Colla Gegantera de Prats de Lluçanès ha viscut un any molt bo. Sobretot per tres fets que tenen incalculable valor: hem realitzat sortides com sempre, el nombre de geganters que som ha crescut, i ha nascut el grup de gralleres, grallers i tabals. Un d’aquests nou geganters és el Carles, que de ben segur aviat tornarà a estar ben actiu entre nosaltres.

Simplement veient la colla de gent que érem a Gironella, per posar un exemple, ja fa venir la pell de gallina.  O la participació al Lipdub per la independència, o la mateixa Trobada Gegantera del juny a Prats, o la resta de trobades geganteres d’arreu del país que hem assistit i que he anat explicant aquí al bloc (destacant la Trobada Nacional, celebrada a Manlleu). O la gent que vam fer possible que el Txupitassu de Nadal 2010 fos un èxit, igual que el Sant Txupitassu 2010. (segueix…)

Són tantes estones, tantes hores i moments de vivències viscudes que no en puc destacar cap. Tantes rialles, tantes estones compartides amb bona gent del poble i de fora. Tantes coneixences i coneixements adquirits.

Una activitat gegantera de foment del poble, de la cultura popular i tradicional, de tractament de valors, de costums educatius. Intrínsecament hi va inclòs molts elements en el fet geganter, un fet geganter que aquest 2010 ha contribuit a millorar i a fer encara més potent.

I el què ens espera el 2011 serà encara més gegant (Mireu aquests tríptics).

Gràcies, moltes gràcies als companys i companyes de la Colla Gegantera per fer tot el què fan. Moltes gràcies també a tota la gent que ens ajuda, als socis i a qui ens dóna suport.

I no puc acabar sense escriure:

FAL·LERA, FAL·LERA, FAL·LERA GEGANTERA!!! (llegit amb la pròpia entonació)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*