El Taulell, 15 anys

Obrir un negoci no és mai fàcil. Amb vocació de servei, amb una acurada atenció al client, i oferint productes de qualitat, ahir 15 de desembre va fer 15 anys que la Carnisseria El Taulell va obrir les portes. Va obrir les portes situada en un lloc on hi havia una més que mítica carnisseria de nom Cal Pey. Després, va ser durant un temps, Carnisseria TERE.

El nom de Cal Pey (o Ca la Pey, per alguns) no era fàcil de treure-se’l del damunt -tampoc era estrictament necessari-. Però 15 anys després, crec que això ha estat més que superat, i és símptome inequívoc que s’hi ha fet bona feina. El Taulell es coneix sobradament com a tal. Han estat 15 anys oferint qualitat, i amb un tracte genial. Allà dins hi ha passat moltes coses durant aquests anys (jo mateix hi havia passat bastantes hores…) i evidentment han succeït coses que han afectat positiva i negativament -i molt!- a les nostres vides.

Per alguns és una bona carnisseria, per altres no tant. A Prats hi ha altres carnisseries que ofereixen també un bon tracte i bon producte al client (tenim aquesta sort, que el comerç local és potent, i s’ha de recolzar, mantenir i millorar!), i és que els temps avancen i tots plegats han/hem de reinventar-nos i resituar-nos en el mapa. A més, també tenim la sort que tothom pot escollir lliurement on anar a comprar, i el ventall pradenc, actuant també com a capital de comarca que som, és prou ampli.

Avui, però, faig aquest post ‘publicitari’, per felicitar la carnisseria que té al capdavant la meva mare, una excel·lent carnissera! ;)

Un comerç proper i de qualitat. D’identitat. Que saps d’on surt. Que saps qui i què hi ha darrere del què un menja. Això és el què ens fa a tot el poble una mica més singular.

Doncs això, PER MOLTS ANYS EL TAULELL!!!

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*