Els Pets i La Iaia, triomfen a la gran nit de la música catalana

Ahir a la nit el Teatre Artèria Paral·lel, va convertir-se en la capital de la música catalana acollint l’entrega dels premis Enderrock (mireu-ne informació). Uns premis que reconeixen els millors discos i artistes catalans de l’any.

Presentat per el Xavi Coral, es van anar succeïnt les diferents entregues dels premis i reconeixements, amb moments emotius i entrenyables, i actuacions musicals en directe. Entre aquestes actuacions, ELS PETS (autèntics grans triumfadors) i LA IAIA (grup revelació i que en seguirem parlant molt) per mi van destacar. També Mishima (genials!) i Sanjosex (entregats!), que van fer una gran actuació. Una bona vetllada, que enforteix el múscul de la música de casa nostra i de gran nivell. Només una crítica de cara les properes edicions: alleugerir l’entrega de premis, no aniria del tot malament, perquè penso que es va allargar un pèl massa, malgrat ser una gran sessió, finalitzada amb l’estel·lar actuació d’Els Pets que et deixa amb genial regust de boca.

Una gran nit de la música en català que esperem veure repetida amb alguns dels protagonistes d’ahir ben aviat i ben a prop…   i FELICITATS A TOTS!

* crònica a l’Enderrock, a Vilaweb i al 3cat24.cat.

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*