festa major o discoteca?

Sobretot a l’estiu, sorgeix el debat de si als vespres i nits anem a la discoteca (carpes…) o a alguna festa major. I és que amb la celebració de moltíssimes festes majors, per alguns és clar, creix el dubte (a part de la de Gràcia i Sants a Barcelona, al país hi ha moltes o moltíssimes! festes d’interès -llegiu el que vaig escriure sobre això fa 5 anys, encara vigent-). És evident que n’hi ha que ho tenen molt clar, tan per una banda com per l’altra, però és sabut que del tema se’n parla.

Però… i tu? Quins elements poses damunt la taula per escollir?

Jo em sembla que sóc més de festes majors. Carrers, places, aire lliure, música en directe, persones, converses, retrobaments, llocs nous i diferents, llocs de sempre i tradicionals… Però de tan en tan una estona de discoteca no va malament (o ja hi anirem a l’hivern?). No ho sé… A veure si aporteu elements de judici.

I per cert, al Lluçanès encara queda la Festa Major de Santa Creu de Joglars (informació),  Sant Feliu Sasserra (info aquí), la de la Torre d’Oristà (aquí) i la de Pinós (aquí). A part, per acabar l’any, encara quedaran les d’Alpens, Sant Martí d’Albars, Sobremunt, Santa Eulàlia de Puig-oriol… Ja ho veieu, tenim distrecció per estona! ;) I si no hi ha festa major: cap a la discoteca, no? O sempre allà? Ja torno a debatre…  ;)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*