Fotem-hi canya! estelades a la Plaça Sant Jaume de Barcelona…

Dissabte 5 de maig. 6 a la tarda. Aquesta és la consigna que havia corregut per la xarxa. Després de vàries coses, el mateix dissabte ens disposem a aportar un gra de sorra més a la causa. Aparquem. Anem a Plaça. Trobem coneguts (alguns que només coneixíem per twitter). Anem a buscar l’estelada gegant que teníem al cotxe. Tornem a pujar per Regomir i Ciutat. Entrem de nou a Plaça i despleguem i onegem dita estelada, amb l’ajuda de vàries persones. Val la pena ser-hi. Crits, passions, eslògans, sentiments, ganes. Necessitat. Cansament. Set de llibertat. Discursos relacionats amb el #novullpagar i el #diemprou. Iniciatives vàries que necessiten canalització política real ja. Que necessiten resposta. Per això, no podem afluixar.

Després de ser el dissabte allà, cal ser diumenge un xic més enllà. I dilluns més avall. I dimarts més amunt. I dimecres…tornar-hi. I així fins a la victòria. Dissabte hi érem, avui també. Al nostre ajuntament, amb els nostres veïns, els nostres amics, a la nostra feina, a les aules, a les entitats, als partits, al Parlament de Catalunya i a la resta de cambres legislatives dels Països Catalans i l’Estat. Cal convèncer i vèncer a tothom.

Cal participar, i tots n’hem de ser protagonistes. Cada dia ens dónen més arguments pels quals implicar-nos a aconseguir uns pobles i un país millor i més lliure. Fotem-hi canya!

Us deixo amb un parell de vídeos i fotos:

              

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*