Informer? xafarderies a internet? Som-hi!

Com segur que sabreu ha aparegut aquest fenomen a internet amb el nom “Informer”. Amb pocs dies en tenim de tot arreu i de tots els àmbits. I n’hem debatut la idoneïtat, n’hem lamentat comentaris i n’hem agraït d’altres. El fet, però, és que existeix.

Què ens aporta? Què en pensem? Per què necessiten els joves i adolescents (o no tant joves i adolescents) una eina així? La imatge que donem, la que fem veure que tenim, el que volem saber, ho hem d’amagar? Per què? S’han de tancar els Informers?

En motiu d’això, a l’espai “L’entrevista” de l’imprescindible canal 3/24 van fer ahir una interessantíssima (tot i que breu) entrevista a Jaume Funes (psicòleg especialista en adolescents; val la pena seguir-lo i conèixer-lo @JaumeFunes) i a Ruth Sánchez (Cofundadora Informer UAB).

Podeu veure-la clicant aquí, presteu-hi atenció, que val la pena reflexionar-hi. Després, en podem treure més conclusions.

Per mi, tal com deia Carles Capdevila en un també interessant article al Diari Ara, “el problema ara es pot dir Informer però la solució és la de sempre: educació“.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*