L’11 de setembre

Una data per commemorar. Per recordar, per no oblidar. Per posar èmfasi d’on venim per encarar amb fermesa el futur en llibertat que hem de viure. És ben cert que hem viscut ja molts 11 de setembre manifestant-nos, reivindicant… (i ho dic jo que sóc relativament jove). Igual de cert que és ara quan veiem la victòria més a prop, després d’un 11 de setembre de l’any passat més que històric; molt històric. I el d’enguany, que també ho serà, amb una VIA CATALANA a la que no podem faltar.

Ja ho sabem, l’endemà -com avui- seguirem treballant a fons i intensament. Però ho farem molt més forts i molt més a prop de la independència. Els passos contundents que està fent la societat catalana, hauran de ser forçosament correspostos pels representants polítics.

Per animar a la participació a l’ofrena floral que es farà a 2/4 de 12 a Prats de Lluçanès, i a la Via Catalana, i aprofitant la mítica cançó de Sau, L’11 de setembre, us convido a mirar aquest petit vídeo, gravat a la carena de Sant Sebastià (Prats de Lluçanès).

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*