la foto més original de l’estiu!

El 9 nou.cat organitzava el concurs la foto de l’estiu, que consistia bàsicament a enviar una instantània d’algun moment de  les vacances, sense importància del lloc ni què hi apareixia. Hi havia dos premis, un per a la millor foto i un per a la més original.

Juntament amb un amic,vam fer un pilot de fotos durant una ruta pel nord de la península, així que de les moltes que teníem (de bones, de dolentes, de serioses, de visites, de fer l’animal, de…) en vam escollir 3 per a presentar-les al concurs.

La premiada és a Santander. Una foto en que el vigatà Adrià Gallifa simula menjar-se una bandera espanyola (una de les moltes que vam veure, i és que allà sí que en són de nacionalistes!) va resultar premiada i, per si no l’heu vist, la publico en aquest post. Pel context històric en que ens trobem, pel que representa, per com de bé ens ho vam passar i perquè no estem acostumats a guanyar, el premi a la foto més original de l’estiu no té preu. Estem contents! ;)

* Podeu veure tota la informació relativa al concurs, i totes les fotos presentades, al següent enllaç. I, per cert, demà en parlarem a La Terrassa d’El 9 tv….

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*