l’Eix transversal, de nou testimoni d’un greu accident

Aquest migdia l’Eix transversal ha estat de nou testimoni d’un accident esgarrifós. I malauradament no és la primera vegada que n’escric coses en aquest bloc. Així doncs, un cotxe amb quatre membres de la mateixa família ha envaït el sentit contrari en un tram en obres, a l’altura de la sortida Olost-Prats de Lluçanès. El conductor s’ha despistat i no ha entès suposadament com estaven situats els cons que indicaven per on havia de passar.

Ha topat contra un camió de fruita de Torregrossa, que anava direcció Manresa. Nosaltres anavem darrere d’aquest, lents (sort), però sense temps a reaccionar. Estavem a punt de trencar direcció Prats de Lluçanès (nosaltres físicament no ens ha passat absolutament res).

Uns operaris de Cedinsa han avisat els equips d’emergències. El cotxe que ha topat semblava un acordió.

Els pares han quedat atrapats (mirant les fotos s’entén). Els nens els hem agafat (no ho debíem poder fer, però amb la calor que feia i tot, era el què el cor ens demanava). Un nen de 4 anys i una nena de 2. Jo he tingut el nen en braços tota l’estona que hem esperat l’ambulància (crec que han vingut ràpid, però s’ha fet etern). S’aferrava al meu coll, suava molt, estava en estat de xoc. La nena l’aguantava la noia que anava al cotxe de darrere nostre. Els hem donat un glop d’aigua, el nen n’ha fet un parell de molt petits, la nena no. Llavors, han estat atesos pels equips del SEM. El nen sembla que està bé, la nena no.

Dos helicòpters, vàries ambulàncies (medicalitzades també), i vàries dotacions dels bombers (els de Prats de Lluçanès inclòs) han participat en l’aparatós rescat del pare i la mare. Se’ls han emportat, espero que es recuperin aviat.

Llavors ha començat les identificacions, els controls d’alcoholèmia, els atestats, testimonis, paperassa…

L’Eix ha anat patint restriccions mentre ha durat tot això. Ara, a l’espera que els 4 membres de la família es recuperin bé, i que el conductor del camió (un senyor molt simpàtic) li passi l’ensurt.

I per últim, cal reclamar i exigir que les obres (necessàries) extremin les mesures de seguretat, que la senyalització sigui clara, que no ho sé, si cal ens desviin un temps i ja farem més volta. I que acabin JA!

* Podeu veure una petita galeria de fotos fetes pel meu cosí i jo, a picasa o a google +.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*