LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA. IMPRESSIONANT

Aviso que escric just després de veure el Lipdub històric i de rècord, i estic en estat avançat d’emoció. No m’imaginava, de veritat, que podia sortir tant i tant bé. No vull semblar exagerat (que a vegades en sóc), però és impressionant. Molt emotiu. Mirant-lo, entre llàgrimes d’emoció, les ganes de treballar pel país, per la nostra gent, per la llibertat, per la justícia social… es multipliquen. El compromís es fa més gran. Uns minuts més tard d’haver-lo mirat, i comentant-lo, encara l’estic païnt.  

Si no ho heu fet, mireu-lo:

 És evident que a Vic no hi havia tot el país. No s’hi representava el què pensa tothom. Però la quantitat de gent allà reunida per la mateixa causa, pel mateix objectiu, no és gens menyspreable. Qui ho intenti minimitzar, s’equivoca. Els anhels allà representats, no poden quedar-se només amb la gravació d’aquest lipdub. Aquelles ganes, aquella passió i aquella voluntat, s’han de canalitzar per les vies necessàries per arribar a l’objectiu compartit de la independència.

PD: fixeu-vos amb l’actuació dels gegants de Prats a la Plaça! 😉

2 comentaris

 1. Eiii…
  Ras i curt: emocionant.
  Hi havia tanta gent, que fins i tot els gegants es veuen petits, petits,…
  Una abraçada.
  Ens veurem properament.
  JM

 2. No hi ha paraules! L’hem vist dos cops i les imatges realment impressionen. Ens ha sorprès la gran qualitat de la gravació i la representació de tantes entitats i agrupacions.
  Senzillament FANTÀSTIC!!!
  Tot un sentiment, tot un país, tot un espectacle!!!
  Ramon, Yolanda i Gerard

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*