NO HI HA PAÍS SENSE PAGESIA. Eleccions a cambres agràries

La primera part del títol és extreta de la presentació del Sindicat Unió de Pagesos. Una sentència clara, ferma, convençuda i convincent que comparteixo des de la primera a la última lletra. Aquest post, però, a banda de reafirmar-me en el compromís cap al sector agrari i ramader (pagès, en definitiva), i a donar-li la importància que es mereix i té, l’escric amb l’objectiu d’informar que el dia 20 d’aquest mes de febrer hi ha eleccions a Cambres Agràries (què són? mira-ho aquí).

Fa molts anys que la Unió de Pagesos és el sindicat majoritari en el sector. Però no es tracta d’un sindicat qualsevol. Arrelat, compromès, actiu, estructurat, preparat, complet, nacional. Un sindicat que està al costat de la gent del sector, que ha treballat i treballa intensament en un moment molt complicat per la pagesia al nostre país. (més text i enllaços recomanats, a continuació…)

Com que als grans mitjans només solen surtir els pagesos quan hi ha problemàtiques (vaques boges, preu del gasoil, preu de la llet…) cal també parlar d’aquesta convocatòria electoral, important pel sector, que ha de determinar els interlocutors en la defensa de la pagesia al nostre país.

Al Lluçanès, també es viu aquesta convocatòria. Aquí, una notícia feta per Vilaweb-Lluçanès. A continuació, crònica d’El9nou.cat i El9tv. Clicant damunt, veureu la Llista de la Unió de Pagesos per Barcelona; i seguidament, informació al web del Departament d’Agricultura.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*