NO VULL PAGAR. La Guàrdia Civil no ho entén…

La iniciativa “no vull pagar” ha agafat molta volada. Ahir va convertir-se en èxit la convocatòria realitzada en diverses autopistes, encara que ja fa dies que es va encendre la flama i sembla lluny d’apagar-se. Aquesta acció de desobediència civil demostra que si plantem cara, si ens aturem i pensem que nosaltres mateixos, tots i cadascun de nosaltres, hem ser protagonistes dels canvis econòmics i polítics de fons que hi ha d’haver al nostre país ens en sortirem.

Aquesta del “no vull pagar” és una forma d’actuar, que al costat d’alternatives i propostes en positiu, ha d’ajudar-nos a mirar el futur més immediat (i llunyà) amb garanties.

Amb el vigatà Eloi Planas i el tarragoní Cesc Oliva, divendres passat ens dirigíem a València. Al peatge de Sagunt vam secundar la protesta, i per si no ho heu vist, ens vam trobar amb la Guàrdia Civil. No vam pagar, i ens van multar. Les multes les recorrerem.

En el mateix viatge, vam fer el primer “No vull pagar“, al peatge de Tarragona:

1 comentari

  1. Com sempre, la guàrdia civil demostrant la intel·ligència que sempre ha caracteritzat el cos. M’agrada molt el “a ver si entiendes esto”. Quina prepotència i subnormaleria…
    La mossegada de 24 € fa realment molt mal!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*