No tenen escrúpols; ni vergonya.

Sé que no hem de parlar d’ells, que l’important som nosaltres. Però avui em sento amb necessitat de compartir un parell de línies en aquest sentit, per a recordar, per a no oblidar, per a reivindicar.

L’atzar (suposo) ha fet coincidir aquest cap de setmana el desembarcament dels dirigents del Partit Popular espanyol a Catalunya amb la commemoració avui del 75è aniversari de l’ocupació de Barcelona i de l’exili republicà. El resum és que els dirigents del PP no tenen escrúpols; ni vergonya.

No sé destacar quina de les frases sorgides de les boques dels insultants dirigents del Partit Popular és més esgarrifosa i fastigosa. El seu global és delictiu, i em provoca ràbia (també vergonya) que escupin paraules impunement. I que ho facin contra un procés net, absolutament democràtic. Venen ganes de dir-los: “aneu-vos-en a la merda!“, agafar els trastos i anar pel dret: Declaració Unilateral d’independència. Però no, perquè nosaltres som radicalment demòcrates i el que ells ens van prendre amb la força de les armes, nosaltres ho recuperarem amb la força de les urnes.

Necessari llegir aquest article  “Fa setanta-cinc anys, un tret al front“, que commou, que remou. No sé què pensaria la Sánchez-Camacho si llegís això, però m’imagino que no li faria absolutament res. Perquè no té escrúpols, ni vergonya.

Davant d’això, no oblidem, recordem, reclamem justícia. I, sobretot, treballem en positiu, centrats en el país i les persones (TOTES!), per a dedicar la victòria també als que llavors van deixar-hi la vida. Justícia i llibertat!

(Foto del Diari Ara. Celebració de l’ocupació de Barcelona, tres setmanes després)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*