Vuit anys sembrant el bloc

Mil sis-cents vint-i-un articles (aquest és el 1622è) i dos mil nou-cents vint-i-dos dies després (això vol dir que de mitjana he fet més d’un article cada dos dies), aquest bloc celebra avui 8 anys d’existència. 8 anys fa que vaig escriure el primer article dient que voldria donar “l’opinió en diversos àmbits: cultural, social, polític, històric… També en temes d’àmbit local, comarcal, nacional i/o internacional“. I així he anat fent.

Aquest bloc ha vist passar la crisi blocaire i sobretot sobreviure gràcies a la irrupció de les xarxes socials facebook i tuiter. I és que va néixer amb el boom blocaire però s’ha mantingut tan actiu com he pogut convivint amb hores baixes.

Gairebé puc dir que aquest espai web és un element més de mi; allà on vaig jo va el pensament “ai mira, ho podria escriure al bloc”, i els comentaris que em feu els lectors (sobretot a viva veu, o per la resta de xarxes socials, o el número de visites m’ho demostra) em dónen molta energia per seguir al peu del canó, per opinar, informar i/o debatre. Per a viure des d’aquí els moments de reivindicació, d’acció política, d’activisme cultural, de passió escriptora, de reflexió personal.

Així que moltes, moltíssimes gràcies a tots!

* Podeu veure els articles, amb corresponent foto, del primer aniversari; segon aniversari; tercer aniversari; quart aniversari; cinquè aniversari; sisè aniversari; setè aniversari.

8è aniversari

(foto del dia del meu vuitè aniversari. D’esquerra a dreta: Dídac, Isaac, Abel i Íngrid)

 

4 comentaris

  1. 8 anys i 1622 articles, aviat és dit però més que el nombre d’articles és el munt d’hores de feina que, de manera incondicional, hi ha abocades en cada línia transmetent en tot moment informació de qualitat i d’actualitat. No és una tasca fàcil i t’animo a seguir engradint aquest bloc fent que perduri durant molts més anys! MOLTES FELICITATS!!!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*