A Madrid, a buscar el que ens pertoca. Pel poble, la comarca, el país

Dissabte passat, dia 24 de setembre, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya vam celebrar el Consell Nacional en que vam aprovar els eixos programàtics per a concórrer a les eleccions generals del 20 de novembre i vam escollir els candidats per a defensar-les a Madrid (és a dir, els que formarem part de les llistes electorals d’Esquerra).

Pel que fa els eixos programàtics són la lluita contra la crisi i el combat al capitalisme; el dret a decidir dels Països Catalans; la protecció del territori; i la defensa dels valors republicans i els drets i llibertats individuals.

En el capítol de candidats, se’m va escollir a mi mateix com a número 1 de les JERC per Barcelona. Així doncs, aniré a les llistes d’ERC en representació de les JERC. Portar la veu del jovent independentista a Madrid és una responsabilitat gran, un repte engrescador, una tasca apassionant. Fer-ho representant una organització que té clars els objectius d’independència nacional i de justícia social, és un honor. Acompanyar a gent tant potent com l’Alfred Bosch i el Joan Tardà (que encapçalaran la candidatura) tot un plaer i un motiu més per apostar fermament en realitzar una política contundent i ferma a Madrid, amb el total convenciment que són els últims anys que haurem d’emprendre determinades accions a la capital de l’Estat Espanyol. Allà no hi anirem a construir ponts.

Agraït doncs per la confiança que em diposita la militància de la organització a la qual formo part, seguiré amb pas ferm treballant per la independència, per la radicalitat democràtica, per la dignificació de l’acció política, pel meu poble, la meva comarca i el meu país!

Visca el poble! Visca la terra!

* podeu veure més informació sobre l’elecció dels candidats de les JERC i dels eixos programàtics, clicant aquí.

* podeu veure notícia a Vilaweb-Lluçanès, Lluçanès.com, El 9 nou.cat

1 comentari

  1. doncs fa temps que u auriem e aver fet si no es a las bones a las malas sera que ells en demanan la opinio del que fant.Parlant la gent santen, quant temps de dialeg porteu cuantes vegades u eu probat us escoltan? em fa lafecta que no es mes ni tan sols sen adonen o no volen adonarsen de k els esteu fent propostes i demanant el que ens pertany.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*