una campanya… en fotos

Viure la campanya des de les interioritats d’un partit polític històric com és ERC -i que, a més, ha resultat guanyador- per mi ha estat un privilegi. Un treball intens i sense horari determinat, amb una passió extrema, formant part d’un equip extraordinari (preparat i humà, en tots els sentits de la paraula). Un aprenentatge constant.

Dies llargs, calendaris, propostes, díptics, actes, escoltar idees, aportacions, explicar programa, resoldre dubtes. Pivotant entre Prats de Lluçanès (el meu poble) i Barcelona i fent quilòmetres arreu del país. Cansament, però una il·lusió espectacular, unes ganes increïbles i coneixent persones amb una capacitat brutal.

I amb un final somiat: unes eleccions guanyades -amb el permís de la participació, que malgrat haver pujat molt, i que n’estem contents, encara és lluny de la desitjada-. I no sento la victòria. Hem fet un pas més, hem donat un missatge a Europa: els independentistes hem guanyat unes eleccions i la suma dels favorables a consultar sobre la independència del país és més gran que mai. El que sí que ha guanyat, ha estat el país.

I ara, a seguir fent campanya. Des del moment que es va acabar la campanya per les eleccions europees, seguim en campanya cap el 9 de novembre. VOTAREM, I TORNAREM A GUANYAR.

* Us deixo amb una galeria de fotos en que es veuen algunes coses de la campanya, fetes per jo mateix aquí Google + o aquí Picassa.

IMG_7306

IMG_6868

(reunió del comitè de campanya. Feta per Inma Ranera)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*