carta a les pradenques i als pradencs

Pradenca, pradenc,

Diumenge vinent hi ha una convocatòria electoral en que hem d’escollir els nostres representants al Congrés dels Diputats a Madrid.

Alguns ens diuen que aquestes no són les nostres eleccions, o que els polítics tots són igual i s’ho fan i desfan com volen. Però  davant d’això, sóc dels que penso que tenim dues opcions:  resignar-nos i quedar-nos quiets; o despertar, mobilitzar-nos i aportar el nostre gra de sorra al canvi que busquem. Nosaltres tenim clar per quina opció apostem i volem dir de forma alta i clara que hem de construir un país lliure i amb oportunitat d’igualtats entre la nostra gent.

Des de Prats de Lluçanès també hem de fer sentir la nostra posició. Hem de tenir veu a Madrid per reclamar el que és nostre i, per exemple, per un millor finançament pel nostre Ajuntament i pels projectes que pugui engegar. Ja des d’ara m’hi poso a disposició.

Prats també s’ha significat per ser independentista, i la forma de fer-ho saber és també anant a votar, i traduir això a les urnes. En aquesta ocasió només hi ha una opció que es presenta que ha dit i demostrat que vol i treballarà per la independència dels Països Catalans. Aquesta opció és l’encapçalada per l’Alfred Bosch i que uneix ERC, Reagrument, i la plataforma cívica Catalunya Sí, amb noms tan rellevants com Lluís Llach i Gerard Quintana.

Per últim, deixeu-me dir que Prats de Lluçanès només una vegada a la història de la democràcia havia tingut un representant a les candidatures al Congrés. Aquest era el Ramon Boladeres, Ràmbol, tot un referent. Ara, tinc l’honor de formar part també d’una candidatura independentista i d’esquerres.

Per tot això, us demano que diumenge vinent, dia 20, acudim a les urnes.

Visca el poble! Per la llibertat!

 

Isaac Peraire Soler – Portaveu del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament, i candidat a les eleccions generals.

(carta que s’està repartint a totes les cases del poble de Prats de Lluçanès)

 

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*