comencem la campanya, apuntem alt

Ahir a mitjanit va començar la campanya electoral amb les tradicionals enganxades de cartells. A nivell nacional, els partits ‘marquen paquet’ en actes inicials grans i potents.

A partir d’avui entrem en una monotonia d’aquelles que sentirem molts discursos i comentaris, que tots plegats (bé, la majoria) intentarem convèncer a la gent que cal votar i que cal fer-ho per les nostres respectives formacions polítiques. Jo, també. Però sóc dels que no crec que aquests dies haguem de fer diferent feina que la resta de l’any, l’únic que ara apuntem en un lloc concret i apuntem alt. Tenim la responsabilitat i oportunitat de fer-ho. 

Són dies que, com a candidat nacional de les JERC, rondaré diversos indrets del país. Demà dissabte, al matí passaré pel mercat de Vic, i a la tarda, participaré a l’acte central de campanya que les JERC farem a Girona. Amb l’Alfred Bosch, la Teresa Jordà, el Nil Papiol i tota la gent que formem la candidatura.

Són dies que, com a candidat nacional de les JERC, però també com a persona compromesa amb uns objectius concrets, estic com sempre a disposició de tothom per escoltar i respondre els dubtes i aportacions que es puguin fer.

SOM-HI! DESPERTEM!

* a la foto, amb els companys d’ERC-Rcat-Catsí a la penjada de cartells a Vic:

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*