Conversant amb Joan Tardà, ho tenim clar

 Joan Tardà és exemple de compromís amb el país i amb les persones que el conformem. Ho és també amb una determinada acció política i amb la denúncia al sistema capitalista que ens ofega.

El dia que les JERC vam presentar el programa, el cartell i la campanya, Tardà va escriure al facebook:

 “Avui, els companys i companyes de la JERC han presentat el seu programa i la campanya que duran a terme per a la contesa electoral del dia 20. Hi he anat per fer costat al company Peraire, militant de la JERC i integrant de las candidatura per la circumscripció de BCN. Si alguna cosa tinc clara és que el sistema econòmic imperant no té cap problema per sacrificar tantes generacions com calgui per ……perpetuar-se. Un ssitema econòmic que només s’explica per la voluntat d’acumular com més beneficis millor i amb la major immediatesa. I si la penyora que s’ha de pagar és la immolació de dues o tres generacions, es paga i punt. La història ja demostra com en altres conjuntures de crisi del capitalisme, la solució fou també expeditiva, bo i enviant centenars de milers de joves a morir com a carn de canó.
La indignació s’ha de traduir en mobilització i en acció política. D’aquí que em senti identificat amb la JERC.

Aquell mateix dia, ell i jo vam mantenir una conversa que la podeu veure aquí. Malgrat el so no és el millor (és gravada al carrer), val la pena posar-hi atenció.
 
Per últim, recomanar-vos aquest espai web “#JoTardà“, dedicat al que ha de seguir sent diputat republicà i independentista amb fermesa a Madrid.