D’aquesta manera, em fa mandra la campanya

Encara no hem començat la campanya electoral a les eleccions al Parlament de forma oficial (perquè ja la campanya en sí ja fa temps que dura) que ja estic bastant cansat.

I és que el Mas demani respecte per la figura del Maragall, que senti a dir que independència és decadència, que comencem a deixar anar desqualificacions, pors i coses estranyes, ja m’ha acabat de desencisar.

El cinisme és tant gran. Viurem tantes coses. Tants missatges. Potser serà millor no llegir el diari, no escoltar la ràdio, no mirar la televisió, no navegar per internet.

No és possible fer un pacte entre tots i fer una campanya neta? Quan dic entre tots, també vull dir entre partits, mitjans i la població en general. Perquè també crec que hi tenim responsabilitat (abans llegim una cosa morbosa que un article aportant coses de profit).

Això sí, evidentment participaré de la campanya amb qui crec que pot canviar les coses. Que es creu més la projecció nacional i el benestar social pel nostre país. Ara, alguna estona també crec que ens hem d’arremangar més la camisa, i afrontar més valentament el canvi d’algunes coses.

Així doncs, crec que el cuc, les ganes de treballar, d’aportar, de lluitar… farà que no aguanti la temptació de llegir el diari, d’escoltar la ràdio, de mirar la televisió, de navegar per internet.

Mica en mica, però, crec que aconseguirem un canvi de rumb. Si més no, per força.

4 comentaris

 1. D’acord amb tu en què la informació és una selva, però alhora és bàsica…! Si més no, per intentar canviar les coses!!!!

  I en què sí que m’he fixat, llegint el text, és que crec que creus moltes coses!!!!! (6 vegades la paraula crec!!!!)
  XDDDD

 2. si a la teva edat ja creus tot això, imaginat ; com ho veiem nosaltres..o els nostres pares i si visquessin..els nostres avis, en què i en qui hem de creure???

 3. Òria, ben cert! El tema de la informació dóna no per un altre post, sinó per un parell de llibres! I sobre les repeticions… és per deixar clar que és el què “crec” jo. xD

  Qk, sóc optimista, i ho podem millorar MOLT! Per això hi dediquem esforços.

  Merci pels comentaris!!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*