D’aquesta manera, em motiva fer campanya

Fa gairebé dos mesos que escrivia un post titulat “D’aquesta manera, em fa mandra fer campanya“. Però com que sóc positiu de mena, també m’ho miro per un altre cantó. La contraposició d’idees, de formes, de programes, de projectes. L’observació dels horitzons de futur per la nostra terra que ténen cadascun dels partits que es presenten a unes eleccions. Unes eleccions a les que abans de celebrar-se hi canviaria algunes coses (llei electoral, per exemple).

Però, m’implico en política, pel poble, per la gent. I m’implico en la mesura que puc en la campanya a les eleccions al Parlament (malgrat aquesta cambra no sigui prou sobirana, encara). I ho faig i ho faré explicant quin és el partit polític que més i millor ho pot fer per fer avançar el nostre país (i no és una proclama senzilla, és fonamentada). Ho faig i ho faré no atabalant a la gent, sóc dels que penso que cadascú hem d’anar formant el nostre propi posicionament. Però sí que puc explicar, debatre, aportar el meu granet de sorra, i posar-me també a disposició de qui ho vulgui per això, per escoltar, parlar, debatre. Així, també us deixo amb un parell de vídeos, un de més antic (però no passat de moda) i l’altre, més actual:

El segon, és el següent: “Gent valenta“, que val la pena donar-hi un cop d’ull.

A més, recordeu que podeu participar a la pregunta plantejada al fòrum d’aquest bloc, sobre la participació a aquestes eleccions, clicant aquí

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*