de la constitució de l’Associació de Municipis per la Independència

Ahir es va constituir a Vic l’Associació de Municipis per la Independència. 157 municipis en pocs mesos s’hi han afegit (mireu llista), i s’escriu ràpdi, però no és poca cosa.

A Prats de Lluçanès vam ser dels primers a adherir-nos-hi, va ser en el Ple del mes de setembre d’aquest any (mireu aquí), a proposta del Grup d’Esquerra i amb els vots a favor també de CiU.

He pensat sempre que és des dels municipis, des de la política de proximitat, de l’acció propera i quotidiana que aconseguim i aconseguirem els nostres objectius. La meva implicació en política activa ve d’aquesta arrel i d’aquests anhels.  

Ara, pel context generat a partir d’una acció política que porta al centre del debat la independència de la nostra nació (no ens oblidem dels municipis de fora del Principat de Catalunya), s’ha aconseguit que un gran nombre d’ajuntaments s’uneixin per formar una associació que els aglutina amb un únic i clar objectiu: l’assoliment d’un Estat Propi.

Des d’altres àmbits, evidentment, cal seguir treballant per aquest objectiu honest i clar, però que el món institucional municipalista constitueixi aquesta associació, ha de ser una potent embranzida per aquest camí de no retorn.

* notícia a Vilaweb, amb un interessant vídeo / Diari Ara / El9nou.cat / Osona.com

2 comentaris

  1. Bon dia Isaac t’adjunto l’enllaç del últim ple de Folgueroles on veuràs que en el punt 8 del ordre del dia es parla sobre l’adhesió o no a l’associació i no va quedar en cap moment aprovada, ja sé que el llistat és el que tothom hi té accés però si està fet sense rigorositat ni comprovació per part del que l’han fet públic ho hem de dir i denunciar ( sobre tot a qui ens sap greu no formar-hi part !)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*