endavant amb la Nova Esquerra Republicana de Catalunya

Ahir va fer la primera reunió la nova executiva d’Esquerra Republicana de Catalunya sorgida del Congrés celebrat el dissabte passat a Girona.

El Junqueras i la Rovira, ja ho teníen coll avall. La composició completa de la resta de l’equip, escollida doncs el dissabte, la podeu llegir aquí. Un equip d’homes i dones preparades, que com es diu en aquests casos i és ben cert, tenen moltes ganes i energia per a tirar endavant. De membres de territoris limítrofs amb el Lluçanès, trobem a l’equip la mateixa Marta Rovira (de Vic), el Jordi Fàbrega (de Sant Pere de Torelló) i el Pere Culell (de Manresa).

Per a portar a terme objectius concrets i complexos cal lideratge. El que estem fent des de l’esquerra nacional, no és senzill. El lideratge ha de ser ferm i rigorós. Estic convençut que l’equip encapçalat per l’Oriol i la Marta, i completat per a tots els demés, faran molta feina. I que no la faran sols.

A més de les persones, però, hi ha el projecte que porten a terme. De dissabte, en surten un seguit de directrius que fa mesos que s’hi treballava.

Dissabte va ressorgir una nova esquerra, que no acaba de néixer, que és hereva de moltes i moltes coses, que fa molt de temps que hi ha molta gent que treballa amb aquesta eina per assolir la plena llibertat nacional i justícia social. No neix, però s’impulsa de nou per fer un pas ferm endavant. Som-hi!

* A aquest enllaç, el discurs de l’Oriol Junqueras. I en aquest, el balanç de Joan Ridao sobre el passat Congrés.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*