escoltant l’Oriol Junqueras i la Marta Rovira…

Aquest dimarts, l’Oriol Junqueras i la Marta Rovira van protagonitzar a Vic un acte en que van presentar la seva proposta per a encapçalar la direcció d’Esquerra Republicana de Catalunya.

La Marta (d’arrels ben pradenques! per a situar-vos, és la neboda de la Montse de la Biblioteca de Prats), va explicar per què el seu lema de campanya és “construïm confiança” i explicar aspectes organitzatius del partit, com pensen que ha de ser la direcció, va parlar d’eines per aprofundir en la qualitat democràtica de la mateixa organització, etc. L’Oriol va fer una intervenció més ideològica, de valors, de què hem de fer, que hem de sumar esforços, que cal ser sincer i just… Va fer un discurs molt engrescador, carregat d’energia i d’eines per a generar confiança i ganes d’emprendre una nova etapa amb fermesa. (segueix…)

El Junqueras, tan a l’explicació de la seva candidatura, com a la posterior presentació del llibre “Converses amb Oriol Junqueras” va fer una forta i convençuda defensa de valors, de la justícia, de la importància de comptar amb tothom, de la grandesa de la vocació de servei a les persones, a escoltar la gent i treballar per ella i el país.

Vaig notar en ells moltíssima sinceritat. I alguns els pot semblar poca cosa. Però això sumat de ganes, energia i idees, en tenim molt de guanyat. I a mi, el fet de que siguin sincers, senzills i bones persones, em genera una confiança molt forta per ajudar a tirar endavant l’eina que ens ha de fer nacionalment més lliures i socialment més justos.

“Nosaltres, només ens tenim a nosaltres. Per tant, hem de ser molts més nosaltres per assolir els objectius.”

* Mireu aquí la pàgina web de la candidatura.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*