Gent valenta: que l’àrbitre sigui el Puigcercós

A dos dies de les eleccions, sembla que la cosa que desperta més incògnit és saber quin partit quedarà en tercera posició i, per tant, li donarà un status que li permeti convertir-se en l’àrbitre del “joc”.

M’agradaria que un/a independentista estés en condicions electorals objectives de ser el President de la Generalitat. Però, en aquest cas, encara no és així. Per tant, si sembla complicat assolir el primer lloc, és importantíssim convertir-se i seguir sent clau en la formació d’un nou govern per continuar construint estat, per fer que l’independentisme creixi, per convocar un referèndum independentista i guanyar-lo. Per això, diumenge, cal estar al costat d’Esquerra Republicana de Catalunya.

A més, però, vull afegir quelcom una mica més en relació a les persones…

Votaré Esquerra perquè l’àrbitre Puigcercós i el Benach són grans persones, valentes i millors servidores del país. I uns bons àrbitres, tenen altres grans actius al costat. I votaré Esquerra perquè l’Anna Simó i la Laura Vilagrà són valentes, compromeses, actives. Perquè el Pere Aragonès ha més que demostrat que és capaç i treballador, essent el millor diputat del jovent independentista i ha treballat com el que més, amb coherència. L’Oriol Amorós i la Violant Mascaró no els conec personalment, però seguint la seva trajectòria allà on han passat deixen empremta. El Marc Sanglas és també un home compromès amb el territori, amb visió de país, i amb una empenta incalculable. I per últim, per acabar aquest repàs dels deu primers de la llista d’Esquerra per Barcelona (on he de votar jo), he de destacar que votaré Esquerra perquè la Gemma Lago és la candidata de les JERC, ella té el gran repte de ser la diputada de l’organització independentista juvenil de referència i fer-ho encara millor que el Pere (tasca no gens fàcil). I votaré Esquerra perquè el Lluçanès torni a tenir diputat al Parlament, perquè el Josep Maria Freixanet segueixi sent l’enllaç directe de la comarca, millorant encara més la seva tasca.

Així doncs, aquest diumenge, fem que tots aquests diputats i diputades puguin treballar fermament per seguir avançant com a poble. I com més ràpid, millor.

Endavant GENT VALENTA!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*