Imagines el nou país?

Una dels reptes més potents que tenim per davant, a banda de votar per decidir el futur de la nostra nació, és CONSTRUIR EL NOU PAÍS. Per a construir aquest país que naixerà del vot, i que ho farem entre tots, és important debatre i intercanviar opinions sobre els aspectes que ens semblin més rellevants, o fins i tot, qualsevol dels aspectes que se’ns acudeixin. El sol fet de fer l’exercici de parar-te i imaginar com voldries el nou país, ja és extraordinari, i ara en tenim l’oportunitat. Ara, en tenim la responsabilitat de fer-ho.

Per això, us convido que entreu en aquest enllaç, remeneu en les jornades que ja hem celebrat i esbrineu les que seguirem fent des d’Esquerra Republicana. Són obertes i participades, sectorials i concretes, a partir de la Conferència Nacional celebrada l’estiu passat (resultat de la qual també trobareu a la pàgina indicada).

Ara, a més doncs, hem de fer-ho possible, realista. Ahir ho verbalitzava la Marta Rovira (Secretària General d’Esquerra Republicana): “Ens sentim forts, ferms i convençuts

 

noupais

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*