Invencibles! Junts pel Sí a Prats de Lluçanès

Aquest dimecres vam organitzar l’acte de presentació de la candidatura de JUNTS PEL SÍ a Prats de Lluçanès. Vam tenir-hi la Marta Pascal, el Toni Comín i l’Èric Vergés, tots tres membres de la llista. L’Èric, d’Els Catarres va venir acompanyat de la Roser i el Jan, en el que va ser el primer acte polític que participen per donar suport a aquesta candidatura transversal i de país.

Com a alcalde vaig obrir l’acte als jardins de Cal Bach, plens de gent per a l’ocasió. Vaig destacar el moment històric, tot animant a sumar-se i fer-se candidats del Sí, i esperonant a participar de l’11 de setembre tan els actes organitzats a Prats com a la manifestació de la Meridiana.

Van seguir les intervencions la Marta Pascal i el Toni Comín, ambdós amb intervencions lleugeres, clares i fermes. Amb convenciment explicant com d’extraordinari és el moment i per això una candidatura extraordinària com la de Junts Pel Sí. Van fer palès que tots ens podem fer protagonistes d’aquest moment, que el què anem a fer, ho hem de fet tots i ens hi hem d’implicar tots.

L’Èric, el Jan i la Roser d’Els Catarres van intervenir i van llegir el seu posicionament, defensant la independència, destacant el paper de la gent en el procés i donant suport a la candidatura de Junts pel Sí.

Llavors, un torn de preguntes del públic van animar el debat d’un acte que va finalitzar amb la cançó INVENCIBLES, d’Els Catarres, com fan gairebé tots els actes de campanya. Aquest, però, en viu i en directe!

Gràcies Marta, Toni, Jan, Roser i Èric per venir a Prats a fer aquest acte. I sobretot gràcies a tots els assistents, qui ara tots plegats tenim la feina de fer-ho possible, i el 27S omplir junts les urnes del SÍ!

 

IMG_3622IMG_3604IMG_3658 IMG_3615 IMG_3621  IMG_3624 IMG_3639 IMG_3641

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*