Jovent independentista contra la Hispanitat

L’orígen i sentit que Espanya dóna a la celebració del Día de la Hispanidad és deplorable i en ple segle XXI caldria que s’ho féssin mirar. (n’escrivia post abans d’ahir).

Mentre a Madrid fèien el ridícul desfilant les forces armades, tancs i soldats, arreu dels Països Catalans diferents entitats, grups i organitzacions portavem a terme actes, concerts, botifarrades, xerrades, classes d’història, pancartes, accions… a favor de la llibertat dels pobles

Les JERC ens vam mobilitzar en molts indrets del país, i en podeu veure la relació d’alguns actes organitzats a aquest enllaç. O revisar les diferents webs territorials per veure’n el resultat. També a partir del twitter o del facebook, que se’n va fer seguiment, i penjada de fotografies. Un servidor, va tenir l’honor de participar a Sant Joan Despí (en contra dels símbols feixistes), Sant Feliu de Llobregat (on vam compartir parlament amb l’Alfred Bosch, candidat d’ERC al Congrés) i Moià, a part de parar a saludar a La Garriga. Un dia complet, fent costat al jovent que, dia rere dia, treballa per un país just i lliure.

El 12 d’octubre posem en relleu la nostra acció. Dia a dia, avancem per bon camí!

Amb l’Alfred Bosch a Sant Feliu de Llobregat:

A Moià:

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*