Junqueras + Rovira + Bosch, amb l’objectiu de treballar pel país

“L’eina útil, és Esquerra Republicana de Catalunya. El partit degà de la política catalana.” Ahir l’Oriol Junqueras va ser entrevistat a l’Àgora de TV3. Una entrevista breu però atepeïda d’informació. Se’n desprèn una voluntat de treball gran, d’entesa, de dedicació, d’il·lusió. Amb simpatia i humilitat. De feina des dels municipis pel país. Des de la llibertat social per l’alliberament nacional. Des de l’alliberament nacional per la llibertat social.

Abans, el superdissabte ja va passar. I ara, queda pendent l’1 d’octubre, en que es celebrarà el congrés del partit. Així doncs, l’Oriol Junqueras, l’incombustible bon noi de Sant Vicenç dels Horts, i la Marta Rovira, dona forta i convincent de Vic (i, recordo, neboda de la Montse de la Biblioteca de Prats -jo sempre tirant cap a casa…-) van ser escollits President i Secretària General d’ERC, amb un aval molt majoritari de la militància.

Ajudar i deixar-se ajudar. L’objectiu és treballar pel país. Unir els ciutadans per la construcció de la majoria per a la independència i l’avenç  social. Treballar de forma seriosa i rigorosa.

Dissabte també vam escollir candidat a les eleccions generals. Algú no entén què se’ns hi ha perdut a Madrid, però és clar: “gairebé TOT se’ns hi ha perdut!”. Per a escollir candidat, vam donar una lliçó de democràcia participativa. Així, Alfred Bosch, personatge renovador i també il·lusionant, encarnarà els valors de l’esquerra nacional a Madrid. Ara, cal arremangar-se, i treballar fort. I fer-ho combinant renovació i experiència (gran notícia que Joan Tardà sigui el número 2!), és garantia d’èxit i bon treball.

S’obre una etapa il·lusionant. Perquè cal seguir pensant en interessos col·lectius i no individuals. El país i la gent necessita entrega i dedicació. Amb l’esforç de tothom. Som-hi!


2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*