L’Alícia i l’Artur es casen. I fan l’amor.

Finalment, aquesta setmana hem vist el casament. La unió entre dues persones que s’estimen. Feia dies, setmanes, mesos… que el festeig durava. De fet, s’han estimat des del principi, però a vegades han intentat dissimular-ho. L’Artur, a voltes tímid, fins i tot un cop casats vol que no se sàpiga gaire que han contret matrimoni amb l’Alícia. Ella, contenta i exhuberant, ha mostrat l’anell de compromís des del pedestal més alt. Segurament, sap que l’Artur es casa amb ella també per apropar-se al seu pare, el Mariano, que té terres i poder. L’Artur, no vol combatre el terratinent Mariano, i franquejat pel sentinella Josep Antoni, fan tot el contrari, s’hi apropen mitjançant la seva filla i fent-li costat en decisions que ell pren, malgrat no necessitar-los. Entre tots, han format doncs una família amb interessos semblants, i que serveix per engreixar més la maquinària.

L’objectiu passa ara perquè l’Artur i l’Alícia no procreeïn, encara que amb els cops que fan l’amor (l’última vegada amb TV3 de fons) no m’estranyaria que engendréssin una criatura complicada. És evident que l’Alícia vol un fill que s’assembli a l’avi Mariano, i a l’Artur sembla que ja li va bé, mentre pugui tocar cuixa.

Ell, per a poder-se casar amb la dona que estima (Alícia), ha hagut d’enganyar a part de la seva pròpia família, que hagués preferit que se n’allunyés per oblidar-la. O això fan creure a vegades. Aquesta part de família de moment calla i accepta, ja veurem si més endavant reacciona.

Amb aquesta petita paròdia, he volgut simbolitzar el que ha passat aquesta setmana i les anterirors al Parlament de Catalunya.

Per això, les JERC hem iniciat una campanya amb una imatge molt suggerent, que sota el títol “Una boda i quatre funerals” vol simbolitzar que el casament entre CiU i PP suposa la defunció dels serveis públics bàsics com l’educació i la sanitat, no redueixen l’atur i suposen un retrocés nacional.  (llegiu la notícia aquí).

D’aquest casament, en tornarem a parlar segur.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*