Les eleccions a Prats de Lluçanès (vídeo)

Són les eleccions de la història de la democràcia que més gent ha votat a Prats de Lluçanès (vegeu-ne els resultats aquí). I a continuació, podeu veure un vídeo en que es veu la jornada i unes paraules de l’actual alcalde i de jo mateix, fet pel Jordi Pey. Veureu també que en un cas encerto un resultat, però no sóc gaire bo fent prediccions…

Abans de tot, deixeu-me agrair a tothom que ha fet possible els bons resultats d’ERC a Prats de Lluçanès, igualant els millors de la història, i a tothom que va anar a votar ja que com he dit, són les més participades des de la mort del dictador.

Per altra banda, amb la calma i perspectiva que dóna tres dies després, i amb centenars d’opinions, articles, aportacions, visions… sobre els resultats de diumenge que volten per la xarxa, que hem pogut veure a la tele, llegir als diaris, veure a internet, escoltar al carrer, rebre pel mòbil… avui puc dir que els resultats de diumenge són bons pel país, i sobretot, els hi hem de fer de bons. Val a dir que les dades de participació ja els en fan.

I és que hi hagi la possibilitat que el President i el Cap de l’oposició vagin units per assolir un estat lliure i ajudar al país a sortir de la crisi, és una aposta il·lusionant. Això és l’interès pel país, no altres visions que vulguin posar per davant l’interès partidista.

Més estrictament focalitzant la nit electoral, mireu el vídeo més emocionant de la nit aquí, es tracta del moment que ERC esdevé segona força en una de les actualitzacions de l’escrutini: la cara de la Marta Rovira no té preu. Parlant de la Marta Rovira, després de les eleccions es confirma que esdevé Diputada al Parlament, així que Prats de Lluçanès tindrà una persona amb forts lligams al Parlament (recordem que el seu pare és d’aquí).

Per últim, també, he de confessar que estic extramadament satisfet del Grup Parlamentari que formarà ERC al Parlament. Podria parlar de tots i cadascun d’ells perquè els conec i hi he treballat, però destaco la diputada més jove de l’arc parlamentari: la Marta Vilalta, que és de les JERC i serà la diputada del jovent d’esquerres i independentista aquesta legislatura. Farà, farem, molt bona feina!

Així doncs, obrim de nou una etapa apassionant en la que estic segur que, amb l’ajuda de tots, NO FALLAREM.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*