Les JERC: premi a la trajectòria associativa

El passat dissabte dia 10 de novembre es va celebrar l’11è Sopar de l’Associacionisme Català organitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. Jo hi vaig anar en representació de les JERC junt amb el Ricard Sànchez (ell és Secretari Nacional de Política Internacional i Cooperació i jo matix Secretari Nacional d’Organització i Política Institucional -sí, tenim una responsabilitats de nom llarg…-).

En el marc d’aquest sopar, celebrat a l’emblemàtic lloc del Casinet d’Hostafrancs a Barcelona, i en que ens reunirem un centenar de representants d’associacions juvenils del país, es va fer entrega de diversos premis (llegiu notícia aquí) un dels quals fou entregat a les JERC. És el “PREMI A LA TRAJECTÒRIA ASSOCIATIVA” i ve en relació a la commemoració dels 80 anys d’història de l’organització.

Per mi va ser un honor representar a una organització amb tanta història al darrere, i així ho vaig fer notar en el discurs d’agraïment al recollir el premi. I és que som hereus d’una llarga història de responsabilitat i compromís que ens carrega dels mateixos valors en la lluita present per assolir els nostres objectius.

Cal felicitar el CNJC i a totes les associacions que dia rere altra es converteixen en una autèntica escola de ciutadania, i desitjar-los llarga vida. Cal reivindicar alhora, doncs, més que mai la participació juvenil com a motor de transformació social. Fem-nos-en dignes, el país ho necessita!

A dalt, la foto amb els premiats. A baix, el vídeo de repàs dels 80 anys d’història de les JERC.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*