Lluita pels teus somnis, amb les JERC i ERC

Ahir a l’emblemàtic indret del Fossar de les Moreres, a Barcelona, vam presentar el lema de campanya, la imatge i el programa electoral amb el que ens presentem a les eleccions del 20 de novembre (info).

Amb la companyia del Joan Tardà , i de més companys de les JERC (alguns dels quals protagonitzant una performance en que denunciaven la proximitat política de PP, PSOE i CiU), vam donar el tret de sortida a la difusió del nostre projecte pels joves i pel país.

El jovent dels Països Catalans hem d’accentuar la nostra implicació i mobilització contra els que ens oprimeixen nacional i socialment. No podem ser còmplices d’un model econòmic que no ens té en compte i un sistema polític que no ens reconeix, que permet corrupció i provoca una desafecció galopant. Nosaltres, hem de canviar-ho. Tenim la responsabilitat de fer-ho i l’oportunitat de contribuir-hi i aconseguir-ho.

Aquesta nit començarà la campanya electoral, una campanya que per a nosaltres no suposa res més que posar de relleu la tasca que venim fent dia a dia durant tant de temps. És l’hora d’escenificar que l’independentisme ferm, convençut i prou unit es presenta a Madrid per plantar-se i lluitar pels nostres drets.

Ho tenim més a prop que mai. Tenim les solucions a les nostres mans, i els somnis, a l’abast. Despertem!! 

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*