Molta feina per a fer. I amb ganes!

El panorama al Parlament autonòmic català després de les eleccions d’ahir és obert. Però és clar. Ni és independentista, ni és esquerrà. I CiU té una àmplia majoria per a fer un govern. A mesura que passin les hores i els dies, podrem anar fent valoracions, i anar coneixent reaccions. En aquest bloc, la faré un cop analitzats els resultats amb profunditat i valorats degudament. (foto, tema al fòrum, més comentari… a l’interior)

Ara, convido a centrar-nos a la comarca i al meu poble, que en podeu veure els resultats clicant aquí. Cal destacar, com Vilaweb-Lluçanès, que la nostra és la comarca amb més participació del país. I, en quant a resultats, que CiU segueix sent amb escreix (i augmentant avantatge) el partit amb més suport al Lluçanès. Aquí, al contrari que a la resta del país en general, les opcions independentistes (així mirat per sobre) mantenen suport en relació a altres eleccions.

Faré un anàlisis més exhaustiu, però cal reconèixer que Esquerra ha de fer un canvi de rumb (tot i el no mereixedor de tant cop rebut). Però ningú ens va dir que la lluita seria fàcil. S’obre una nova etapa per Catalunya. Seguirem treballant amb força. Visca el poble!!

Us convido, per últim, a participar al fil obert al fòrum d’aquest bloc. Què li espera al país després de les eleccions del 28-N? Aquí, hi cap qualsevol valoració, aportació, etc que vulgueu fer.

* a la foto, un col·legi electoral a Prats de Lluçanès, en el moment que uns geganters exercien el dret a vot.

1 comentari

  1. Efectivament que després d’aquestes eleccions ERC ha de reflexionar, com també ho ha de fer tota l’esquerra en general.

    La crisi no pot fer caure els drets adquirits per les persones després de molts anys de lluita.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*