pas endavant a les JERC-Catalunya Central

Aquest dissabte dia 16 d’octubre, les JERC-Catalunya Central celebràvem el Segon Congrés Regional, que va tenir lloc a Santa Creu de Joglars (Lluçanès) i que suposava un pas endavant per a la nostra organització. En un Congrés, el què bàsicament escollim és la línia política i organitzativa que les JERC seguirem al territori els propers mesos i anys i quines persones entomen les responsabilitats de liderar aquest projecte.

Fa 5 anys (ufff sembla ahir!) que vaig ser escollit Portaveu de les JERC Osona-Ripollès-Lluçanès. Fa un any, a Cardona, constituíem la Federació Regional de les JERC Catalunya Central (mireu post que en vaig fer), amb jo mateix assumint-ne la responsabilitat de Portaveu. (Segueix…)

Un any després, han canviat coses. Entre altres temes, per una banda, les JERC-Catalunya Central (que inclou les comarques del Bages, Berguedà, Solsonès, Moianès, Lluçanès i Osona) ja no és una organització nova, i per l’altra, jo he assumit el repte de liderar Esquerra cap al retorn al govern de l’Ajuntament de Prats de Lluçanès, entre altres aspectes, com dèia. En aquest nou context, doncs, l’Eulàlia Company, amiga i companya de lluita de Cardona, juntament amb un grup de joves preparats per a l’ocasió, ha assumit el repte de carregar-se l’apassionant tasca de portaveu regional a l’esquena. En un moment especialment important per l’independentisme i pel nostre país.

Dissabte, a més, el què em venia al cap són molts records. Sempre dic que darrere un militant d’una organització política hi ha una persona. I les amistats que he fet durant tots aquests anys (no només dins l’organització política a la que milito, sinó també en d’altres organitzacions on he conegut gent excel·lent, encara que no tinguéssin les meves idees polítiques), algunes d’elles molt intenses, compensen de sobres les hores i hores de dedicació que demana militar activament en una organització política juvenil potent, i tenir-ne una responsabilitat.

Dissabte les JERC com a organització va fer un pas endavant a la Catalunya Central per seguir treballant per l’alliberament nacional i social del nostre país. És una bona notícia que celebro i que aprofito per encoratjar a tots els companys de militància a seguir treballant per a assolir els nostres objectius.

La meva implicació, des d’una altra responsabilitat, segueix intacta. Seguirem lluitant!

3 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*