Per la República Catalana!

Arribar a la independència del país no és ni serà fàcil (ningú ha dit mai que ho fos). Però estem forts, envalentonats. La societat catalana va forta. I els partits polítics també hi han d’anar, perquè no han de ser altra cosa que l’eina canalitzadora de les necessitats socials, l’eina transformadora. A Esquerra Republicana de Catalunya, que és una eina històrica de treball per a la justícia i la llibertat, que fa temps que ha comptat amb l’esforç d’homes i dones arreu de la nació catalana, pobles, barris i ciutats per assolir aquests objectius, també anem forts i ens multipliquem ara més que mai per aconseguir-ho.

Però no ens quedem amb l’objectiu “independència” i prou. Pensem en arribar-hi, però també per a tenir un projecte per a la República Catalana. Així doncs, aquest cap de setmana passat (6 i 7 de juliol) a l’Hospitalet de Llobregat, Esquerra Republicana va celebrar la Conferència Nacional per la República Catalana, clicant en aquest enllaç podeu veure’n la Ponència aprovada i TOTS els vídeos de les taules i xerrades portades a terme.

Una Conferència que venia de lluny, d’estudis, debats i sessions anteriors, territorials i sectorials. Un esforç de moltes setmanes i mesos de moltes persones d’àmbits i formació diferents. El resultat, és més que satisfactori i suposa una empenta per a tots els que anhelem una societat lliure i justa.

Ara, encara de forma més clara i evident, dic que anem forts, amb tot el convenciment que això sortirà bé. Hem de salvar el país, tirar-lo endavant, i tenim projecte clar. I el tenim per a compartir-lo, per a enriquir-lo tots junts. No és tancat, és obert de bat a bat. Tal com diu l’Oriol Junqueras, és entre tots i sumant tots els sectors que ens en sortirem i ens salvarem de les embranzides neoliberals que d’aquí i d’allà massa sovint ens ataquen. Tots passem moments complicats (més uns que d’altres, això sí), des del nostre poble (Prats de Lluçanès) i la nostra comarca (el Lluçanès) fins a Alacant o Eivissa. Cal seguir implicar-nos, treballar i multiplicant-nos per no deixar-ho escapar.

Visca la República Catalana!

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*