Propostes en campanya electoral?

En campanya electoral només es barallen entre ells. Tots són iguals. Només en campanya electoral ens vénen a veure. etc etc. Són tres de les moltes expressions que diem aquests dies, en una campanya que ens és llunyana a tots (llegiu, si voleu, el que vaig escriure). I sí, és un debat. Alguns ens creiem que cal un canvi en el sistema electoral, que hi ha formes diferents de fer política, que no només estem en campanya 15 dies. Però per deure i responsabilitat, hi participem, per canviar-ho. I en la campanya electoral, malgrat tot, expliquem les propostes amb les quals ens plantegem el treball els propers temps.

I tenim molta feina a fer-ho saber més, a escoltar més, a explicar-ho millor. A fer-ho diferent. Ho dic des de la humil òptica tan propera (potser també biaixada) com la de participar activament en l’equip de campanya d’un partit polític, Esquerra Republicana.

Així doncs, poso en valor això, les propostes i idees que tenim. I us en deixo algunes en els següents enllaços:

* Aquí, el programa electoral complet.

* La web de campanya. * Primera proposta al Parlament Europeu. * Polítiques contra la desigualtat social. * Fons de garantia juvenil.  * Polítiques actives d’immigració. * Polítiques culturals. * Agència Industrial Europea. * Impost grans capitals. * Dones . * País Valencià. * Illes Balears. * Defensa de l’Ebre i del territori. * Acord pel deute públic. * Un nou Pla Marshall. * Petites i mitjanes empreses. * Model agrari. * Garantia pel 9N.

Qualsevol cosa, en parlem 😉

portadaprograma

territractor

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*