Senyor Mas, hi podria venir!

Aquest dimarts van anunciar que el President Mas no seria a la Via Catalana convocada pel dia 11 de setembre. Això sí, rebrà els organitzadors el mateix dia 11 al migdia al Palau de la Generalitat (per què abans i no després de fer-se la Via?). De fet, pot fer el que cregui més convenient, ben cert, i els arguments exposats poden comprendre’s, però no els comparteixo.

Per altra banda, l’Assemblea Nacional Catalana -que ha fet molt ben fet de dirigir-se al President i al Govern demanant-los la seva participació- no ha de perdre pas esforços en fer que el President de la Generalitat hi sigui, perquè la seva feina és procurar que la mobilització sigui gegantina (ja està gairebé assegurat). La gent d’arreu de les comarques del país (de TOT el país) promou iniciatives per a fer de l’11 un nou clam per la llibertat nacional, per la independència; l’organització territorial de l’ANC és activa, bona, preparada i cal agraïr-los i felicitar-los l’esforç.

Però això no treu que jo pensi que el President Mas s’equivoca no participant a la Via. L’ex-consellera Carme-Laura Gil va escriure un encertat apunt al seu bloc, argumentant els motius pels quals creia que Mas hi havia de ser. Llegiu-lo aquí. Penso el mateix.

Senyor President, surti del Palau i agafi’s de la mà a la VOLUNTAT D’UN POBLE que vol ser independent.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*