Som Països Catalans

Sí, avui és 9 d’octubre i és la Diada del País Valencià, i pels que tenim clar que el nostre país va de Salses a Guardamar i de Fraga a maó és una data a tenir marcada al calendari.

En un interessant article del President d’ERC Oriol Junqueras que titula “9 d’octubre, la partida es juga també a València” (llegiu-lo aquí) ens en parla d’una forma breu, clara i concisa. Per altra banda, avui estan programades diferents accions, en que les JERC també hi participem (info aquí).

I no només en un 9 d’octubre s’ha de reivindicar la llibertat de tot el territori nacional, si no que és en el dia a dia, en els programes i accions polítiques; en l’acció diària, en definitiva. També des del propi territori i amb tot el protagonisme de les persones que el formen, el viuen i el constitueixen. Avui, més que mai però, i amb un procés d’independència a Catalunya sense retorn, és bo recordar que tampoc té retorn que el país sencer serà lliure, i que malgrat els ritmes siguin diferents, no ens n’oblidem i l’Estat Català abarcarà, al final, tot el territori nacional. Depèn també de nosaltres.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*