Ui sí, quina por!!

Res de nou, ja ho sabíem. En el guió estava escrit que les forces (brutes) contràries a l’independentisme farien servir el discurs de la por per espantar-nos, per incidir sobretot en les opinions més vulnerables.

Les actuals van més enllà d’aquell tòpic de la intervenció de l’exèrcit. Aquests dies la moda és que si no serem a la Unió Europea, a més del típic que no cobrarem pensions, el bastant vist que no rebrem ajudes a la pagesia, i avui s’hi afegeix el que no es farà el Barcelona World. Per dir-ne alguns.

Que no vingui Barcelona World? Em sembla que no seria tampoc una mala notícia. Però clar, ho lliguen amb els llocs de treball associats (que ningú certifica) i toquen la fibra. Si no ve, penso que millor, i ja farem projectes més interessants.

Que no serem de la Unió Europea? No s’ho creu ningú. El primer interessat de que hi siguem serà Espanya, no patiu. Mireu en aquest enllaç un interessant document al respecte.

Que no cobrarem pensions? Si ens quedem a Espanya sí que tenim clar que perilla el cobrament. En un estat català independent estan assegurades.

Que no rebrem ajudes a la pagesia? En el nostre cas la balança és negativa i tenim el sector que li hem de donar una empenta, però se sent amb força com per espantar-se per això. A part que no seria veritat. I és que l’agroalimentari és  un sector estratègic, que aguanta, i que anirà a més.

Intueixo que aquests que ens volen espantar, és per dissimular probablement la seva por. Però ep! Ja s’ho faran.

A mi, no me’n fan gens. Tinguem confiança en nosaltres mateixos, i davant d’això seguim amb fermesa el camí iniciat. I multipliquem-nos per a reforçar-lo, per a donar informació. Depèn de tots nosaltres. No tenim gens de por, volem votar, i volem que guanyi de forma democràtica, pacífica i neta, el SÍ a la independència. I ho aconseguirem.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*